Wanneer:
maart 9, 2018 @ 21:00 – 23:00
2018-03-09T21:00:00+01:00
2018-03-09T23:00:00+01:00
Waar:
Galerie Café Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden
Nederland
Kosten:
Gratis
Corvin Silvester @ Galerie Café Leidse Lente | Leiden | Zuid-Holland | Nederland

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger, gitarist en acteur. Hij schrijft eigen werk en giet dit in de vorm van mooie songs of passende filmmuziek.

Zijn eigen werk kenmerkt zich door zijn indringende stem, de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek. Muziek die vaak in de categorie “Country Noir” of “Alternative Country” wordt geplaatst, maar in Nederland ook prima onder de noemer “Singer/Songwriter” door kan gaan.

Corvin Silvester is ook actief in (en oprichter van) de bands Crowjane en C.C.Grand. Beide acts boeken succes en zijn te vinden op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkten samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal), Bernard Gepken (Lohues, Maaike Ouboter) e.v.a.

Corvin Silvester produceerde in 2015 een track voor het project “Ever After”. De gehele opbrengst van dit project gaat naar de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging.

Naast het schrijven van muziek is Corvin Silvester ook acteur in de televisieserie “De Terugkeer” van regisseur André van der Hout. Het eerste seizoen verschijnt in 2018 op de nationale televisie.

Een solo-optreden van Corvin Silvester beslaat doorgaans een uur (tijdsduur altijd in overleg) eigen muziek en een enkele cover (Ryan Adams, Chris Stapleton, Jason Isbell o.a.) en kan overal plaatsvinden, van concertzaal tot huiskamer, van festival tot buisinessmeeting.

“De song, de melodie, daar gaat het om! Als een song niet goed is voel ik dat gelijk en ga ik sleutelen tot dat alles klopt. Ik wil niets liever dan mensen iets geven waar ze zich in kunnen verliezen en als ik er zelf niets bij voel ben ik op een verloren missie.”

Contact:
Corvin Silvester Keurhorst-van Wees
06-48493554
corvinkeurhorst@hotmail.com

Voor meer over Corvin Silvester kun je kijken op:

www.facebook.com/corvinsilvester
www.ccgrand.com
www.crowjane.rocks
www.aanpakfilm.nl