Andor Kranenburg Fotografie

”Het is mijn bedoeling om de kijker een beetje in het ongewisse te laten, zodat deze een eigen verhaal bij de beelden kan maken. ”

“Sinds 2012 ben ik zelfstandig fotograaf gevestigd op Haagweg 4. Mijn fotografie laat zich ruwweg onderverdelen in studio fotografie, Landschap & Natuur en geënsceneerde beelden met een schilderachtig en/of filmisch karakter, met persona-
ges in natuurlijke setting. In mijn vrije werk streef ik naar mystieke, abstracte beelden die het onbewuste trachten te raken. Hoewel de personages in mijn foto’s een belangrijke rol spelen in het totaalbeeld, treden ze zelden op de voorgrond en zijn ze meestal de anti-helden en vaak wat duister of liever gezegd ondoorgrondelijk. De bedoeling is dan ook om de 
kijker in het ongewisse te laten, zodat deze een eigen verhaal bij de beelden kan maken, waarbij meerdere varianten mogelijk zijn.

Daarnaast werk ik als fotograaf veel in opdracht van bedrijven en particulieren en zeker ook veel kunstenaars. Of het nu gaat om een reportage, een bijzonder portret of het natuurgetrouw vastleggen van een kunstwerk, in goed overleg met de betrokkenen maak ik er wat moois van. Daarnaast verzorg ik fotografische workshops op het gebied van basistechnieken en inhoudelijk verdieping.”

Haagweg 4A6
andor@andorkranenburg.nl
06-15551052
www.andorkranenburg.nl