Edvek

Designstudio Edvek creëert rust in de drukte met hun akoestisch design. Zij werken met natuurlijke materialen als mos en wol en laten zich inspireren door hun grote voorbeeld: de natuur.

Wolwand
Akoestisch, warm en met een hoog knuffelgehalte.

De wolwand van zuivere schapenwol is een decoratieve wandbekleding die ook functioneel is. De wol is heel zacht, je wilt het aanraken (wat ook prima kan) en straalt een gevoel van geborgenheid uit. Het patroon geeft een aantrekkelijk en interessant beeld om naar te kijken. Naast deze kenmerken werkt de wolwand ook als akoestisch object. De wolbollen absorberen geluid waardoor ruimtes met scherpe geluiden rustig worden.

Iedere wolwand wordt handmatig vervaardigd in het Edvek-atelier waardoor ieder paneel uniek is. Een wolwand kan variëren in vorm, patroon en kleur. Hiermee kan zij passend gemaakt worden voor iedere ruimte waar behoefte is aan rust en akoestisch comfort.

Bewave
Een plek voor rust in de drukte.

Onder Bewave is er een plek waar je even helemaal ergens anders bent. Door de kap over je heen te trekken, kom je in een drukke omgeving even tot rust.

De binnenzijde van Bewave is bekleed met mos of wol. Deze materialen absorberen geluid. Dit zorgt voor demping van geluid en echte rust. Door de kleur en geur van het mos ontstaat de illusie dat je buiten bent. De wol voelt als een veilige cocon om je heen.

Gebruik Bewave om onder te bellen zonder anderen tot last te zijn, na te denken zonder afleiding of om gewoon even lekker te mijmeren.

Ontwerpstudio Edvek
www.edvek.com
info@edvek.com
06-41017050