Lente-diensten voor bedrijven en particulieren:

Wij bieden diverse workshops en diensten aan, deze zijn leuk als bedrijfsuitje, maar natuurlijk ook om met je vrienden te doen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

ArtyParty

Workshop met uw collega’s, vrienden of familie

Zoekt u een workshop waar u met uw collega’s, relaties of vrienden met elkaar in actie komt? Maar ook zin hebt om het een feestje te laten zijn. Dan is de ArtyParty een uitgelezen kans dat uw team zich eens van hun creatieve kant laat zien. Schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is en elke deelnemer mag zelf experimenteren met compositie verf en vorm. 
Vervolgens een creatieve workshop schilderen in combinatie met uitdagende muziek. Verschillende muziekstijlen van klassiek tot hiphop en van jazz tot hardrock zorgen elk voor een aparte sfeer. Vervolgens worden de deelnemers geblinddoekt en gaat men intuïtief aan de slag op de maat van de muziek. Heel verassend want ieder in zijn eigen mood creëert zo zijn eigen sfeer. De deelnemers worden herhaaldelijk voorzien van een palet met een andere kleur verf. Onze deskundige begeleiding zorgt dat elke deelnemer enthousiast en betrokken blijft. De blinddoeken mogen af om de vaste vormen te herkennen en gaan we over tot het accentueren van het werk. Het resultaat is verbluffend en doet denken aan een abstract expressionisme werk van Jackson Pollock, een van de invloedrijkste Amerikaanse kunstschilders van de 20e eeuw.


Kunstcentrum Haagweg 4 is ‘the place to be’ als het om kunst gaat. Want met ca. 60 kunstenaars onder één dak, halen wij het beste in u naar boven. Wij zien alvast uit naar uw komst en bereiden ons alvast voor op deze creatieve marathon.

Programma voorbeeld:

15.00 uur welkomstwoord
15.10 uur start uitleg workshop
15.15 uur aan de slag met schilderen
16.00 uur verfijnen en afronden van het kunstwerk
16.30 uur einde van de ARTY PARTY

In overleg kunnen de kunstwerken na het drogen opgehaald worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het laten inlijsten van het kunstwerk (prijs op aanvraag).
Welke insteek u ook kiest, schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is. Benieuwd hoe u uw bedrijfsactiviteit of bedrijfsevenement creatief kunt verrijken? Neem contact op met de galerie 0628666318. Wij denken graag met u mee!

Duur workshop 1,5 uur (minimaal 10 personen)
€ 18,50 p.p. inclusief materiaal
€ 25,00 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee en zoet
€ 40,00 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee, zoet en lunch
€ 47,50 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee, zoet en diner
Drankjes op nacalculatie

Coach voor bedrijven

Als bedrijf interesse in kunst?

Als coach kunnen wij uw bedrijf adviseren:

• bij het opbouwen van een eigen kunstverzameling
• u adviseren bij de aankopen
• bedrijfsruimtes inrichten
• bij het inzetten van innovatiekracht van kunstenaars

Kosten

€45,- per uur (incl. BTW)
Exclusief reiskosten

Kunst richting bedrijven

Kunstenaars maken werkstukken met vaak verbazingwekkend resultaat. Kunstenaars hebben een mening over alles. Deze creatieve geesten zijn in staat om gewone denkprocessen open te breken en elk onderwerp een geheel nieuwe invalshoek te geven. Soms is dit verrassend, verwarrend, chaotisch en schokkend. Soms is het bruikbaar of geeft het een totaal nieuw inzicht in vastgeroeste denkpatronen.

Het proces om tot kunst te komen is het meest interessante deel voor de kunstenaar. Als het werk tot stand is gekomen wordt in gedachten al verder gewerkt aan een nieuw project. Dit proces en het werk zelf geven altijd aanleiding om tot een gesprek te komen. Daarbij kan het gaan over de techniek, het gebrek eraan of de uitwerking van het gekozen thema. Al deze elementen – en nog meer – wil Galerie LL op een doordachte manier inzetten als relatiemarketing.

Relatiemarketing begint vaak met een cadeau. Galerie LL biedt zakelijke relaties een vernissage of expositie aan van werkstukken, die vervaardigt zijn door een selectie van (on-)bekende kunstenaars die aan de slag gaan met een thema die u als bedrijf bepaald. Galerie LL zorgt samen met u voor een bijzondere invulling van dit evenement. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. De kunstenaar krijgt een podium en de opdrachtgever bepaalt wat er op dat podium gebeurt. U kunt uw relatie’s uitnodigen en via een stemming een werk(relatiegeschenk) laten selecteren om een eigen verzameling aan te leggen.

De werkstukken worden voor een vooraf bepaalde prijs of via een huur/koop regeling door de opdrachtgever afgenomen. Van één van de werkstukken wordt een oplage gemaakt die wordt ingezet als relatiegeschenk. Dit geschenk is daarmee onderdeel van een marketingconcept dat door Galerie LL voor de opdrachtgever wordt ingericht. De kosten zullen gedetailleerd in kaart worden gebracht. Dit geldt ook voor eventuele productie en re- productiekosten.
Primair: 
• Werken met certificaat van echtheid
• Relatiegeschenk: gelimiteerde en gesigneerde oplage van de werkstukken
• Eindexpositie / vernissage van de originele werkstukken
• Collectievorming (langetermijn strategie)

• Ontwikkeling Marketingstrategie ontwikkelen
• Communicatie richting stakeholders
• Lezingen
• Veiling
• Kunstprijs (naam van de cliënt)
• Publiciteit
• Inbreng visie kunstenaar op bedrijfsproces
• Workshops
• Trainingen
• Educatieve projecten (onderwijs)
• Eenmalige Vernissage / Symposium
• Terugkerende expositie
• Creëren van podium voor zowel kunstenaars als client
• Opbouw van collectie

Thema voorbeelden: Integriteit, natuurbeleid, energie, sparen, relatie, veiligheid, sport,klimaat, mobiliteit, duurzaamheid, ouderenzorg, nieuwe kampeervormen, ouder – kind relatie, alcoholmisbruik, regenpakken, verveling, enz. enz.
Werkwijze: Galerie LL biedt de relatie/cliënt een catalogus aan waarin werkstukken staan van bij Galerie LL aangesloten kunstenaars. Hieruit wordt een longlist van 20 kunstenaars geselecteerd aan wie de vraag wordt voorgelegd of zij bereid zijn een werkstuk of een ontwerp te willen maken op basis van het door de cliënt gekozen thema. In deze fase is er nog geen sprake van enige vergoeding.

Verkoop en presentatie naar cliënt: De essentie van de werkwijze van Galerie LL is gelegen in het feit dat het niet primair om de werkstukken gaat maar om het feit dat kunst altijd tot gesprek leidt. In het verlengde van de betrokken kunstenaars stelt de client zich, met het vaststellen van een thema en de keuze van de kunstenaars, ook kwetsbaar op. 

Geïnteresseerd? U kunt contact opnemen voor een afspraak met Diana Lepelaar van Galerie Leidse Lente.
E: lepelaar@galeriecafeleidselente.nl
T: 06-28666318