Workshops voor bedrijven en particulieren:

Deze zijn leuk als bedrijfsuitje, maar natuurlijk ook om met je vrienden te doen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

ArtyParty

Workshop met uw collega’s, vrienden of familie

Zoekt u een workshop waar u met uw collega’s, relaties of vrienden met elkaar in actie komt? Maar ook zin hebt om het een feestje te laten zijn. Dan is de ArtyParty een uitgelezen kans dat uw team zich eens van hun creatieve kant laat zien. Schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is en elke deelnemer mag zelf experimenteren met compositie verf en vorm. 
Vervolgens een creatieve workshop schilderen in combinatie met uitdagende muziek. Verschillende muziekstijlen van klassiek tot hiphop en van jazz tot hardrock zorgen elk voor een aparte sfeer. Vervolgens worden de deelnemers geblinddoekt en gaat men intuïtief aan de slag op de maat van de muziek. Heel verassend want ieder in zijn eigen mood creëert zo zijn eigen sfeer. De deelnemers worden herhaaldelijk voorzien van een palet met een andere kleur verf. Onze deskundige begeleiding zorgt dat elke deelnemer enthousiast en betrokken blijft. De blinddoeken mogen af om de vaste vormen te herkennen en gaan we over tot het accentueren van het werk. Het resultaat is verbluffend en doet denken aan een abstract expressionisme werk van Jackson Pollock, een van de invloedrijkste Amerikaanse kunstschilders van de 20e eeuw.


Kunstcentrum Haagweg 4 is ‘the place to be’ als het om kunst gaat. Want met ca. 60 kunstenaars onder één dak, halen wij het beste in u naar boven. Wij zien alvast uit naar uw komst en bereiden ons alvast voor op deze creatieve marathon.

Programma voorbeeld:

15.00 uur welkomstwoord
15.10 uur start uitleg workshop
15.15 uur aan de slag met schilderen
16.00 uur verfijnen en afronden van het kunstwerk
16.30 uur einde van de ARTY PARTY

In overleg kunnen de kunstwerken na het drogen opgehaald worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het laten inlijsten van het kunstwerk (prijs op aanvraag).
Welke insteek u ook kiest, schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is. Benieuwd hoe u uw bedrijfsactiviteit of bedrijfsevenement creatief kunt verrijken? Neem contact op met de galerie 0628666318. Wij denken graag met u mee!

Duur workshop 1,5 uur (minimaal 10 personen)
€ 18,50 p.p. inclusief materiaal
€ 25,00 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee en zoet
€ 40,00 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee, zoet en lunch
€ 47,50 p.p. inclusief materiaal, onbeperkt koffie/thee, zoet en diner
Drankjes op nacalculatie