Wanneer:
december 19, 2021 @ 14:00 – 17:00
2021-12-19T14:00:00+01:00
2021-12-19T17:00:00+01:00
Waar:
Galerie Café Leidse Lente
haagweg 4
leiden
Boekpresentatie Leidse Lente - KOOKBOOK kunst & koken @ Galerie Café Leidse Lente

Een uniek kookboek op basis van 24 kunstwerken en 24 bijzondere gerechten.

Met trots presenteren wij ons nieuwe Kookbook. Wij, Galerie Café Leidse Lente en galerie YOMOOKA hebben keihard gewerkt aan vernieuwende, creatieve recepten voor thuis in samenwerking met 24 kunstenaars. Wij zijn dit initiatief begonnen om kunstenaars zichtbaar te maken bij een breed publiek en het ondersteunen van de horeca na deze moeilijke Corona periode.

Wat bieden wij allemaal 😉

Een uniek exemplaar van ons “KOOKBOOK”

Voor iedereen, die een bijzonder culinaire, visuele gebeurtenis wil beleven.

24 kunstenaars die hun werk presenteren. De Chefkok en zijn team hebben zich laten inspireren en zo zijn er 24 recepten geschreven bij deze unieke werken.

Hoge kwaliteit drukwerk van alle kunstwerken

Deze hoogwaardige drukwerken zijn voorzien van een officiële stempel van galerie YOMOOKA inclusief luxe verzamelmap. Je ontvangt de beschikbare opties van ons in jouw mail.

Een boekpresentatie waar je alsnog het boek kunt aanschaffen en waarbij kunstenaars aanwezig zullen zijn en waar je ook kunt luisteren naar een bijzondere lezing van Christine Nooijen. Christine van Nooijen (MSc) is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de bachelor Psychobiologie en de master Brein en Cognitie in de maatschappij. Ze verdiept zich in het raakvlak tussen wetenschappelijke kennis over ons brein, en de grote vragen die voorkomen in het dagelijkse leven. Hoe kunnen we ons gedrag veranderen om meer bewust te worden van onze beslissingen? Hoe kunnen we wetenschappelijke kennis toepassen om gebouwen gebruikersvriendelijker te maken, of om makkelijker een taal te leren? En vandaag: wat gebeurt er in het brein wanneer we iets moois ervaren, ofwel qua smaak of qua kleur en vorm? Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs. Daarnaast kun je genieten van livemuziek en ontvang je één gratig drankje en hapje.

Acht luxe dinertafels in 2022

U kunst genieten van een driegangenmenu uit het KOOKBOOK inclusief drank (2 uur). Daarnaast ontvang je 3 werken in een luxe verzamelmap van de desbetreffende kunstenaars aan tafel. Als je met een partner komt dan betaal je 150 euro extra.

Je kunt kiezen uit de volgende tafels geïntroduceerd door de volgende kunstenaars:

1 Vegetarische tafel
Mary Gerards – Petra de Haas – Pieter van Berkhout

2 Allart Lakke – Fenny van de wal – Peter Zuur

3 Boudewijn Schrijver – Alice Pardon – Marjan Waanders

4 Marjolein van Haasteren – Francisco Pedro – Inge Reisberman

5 Spatule – Gijs Donker – Remco Koopman

6 Ipek Kotan – Karl Karlas – Tim Juffermans

7 Maurice Braspenning – Fleur van den Berg – Eva de Visser

8 Izaak Zwartjes – Walter Koemig – Diaan

Indien je voor deze optie gaat kun je ons een mail sturen met de voorkeur van de tafel en of je een partner meeneemt.

info@yomooka.com
www.yomooka.com