Wanneer:
oktober 13, 2017 @ 21:00 – 23:00
2017-10-13T21:00:00+02:00
2017-10-13T23:00:00+02:00
Waar:
Galerie Café Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden
Nederland
Mellow Mood @ Galerie Café Leidse Lente | Leiden | Zuid-Holland | Nederland

Mellow Mood
is een uit Rotterdam en omstreken afkomstige formatie en bestaat uit:

Marcel Cloo (akoestische gitaar)
Esther Goverde (zang)
Jochem van Abel (keyboard en zang)
Esther Blaauw (zang)

Mellow Mood is een uitstekende achtergrondband voor borrels en feestelijkheden waar muziek niet de boventoon moet voeren.
De meerstemmige zang en relaxte muziek zorgen voor een gezellige sfeer, waar bijpraten en muziek goed samengaan.

Marcel Cloo was eerst leadgitarist in de Brabantse bands Flexable en The Difference, en later bassist in Stoer Toeval. Heeft zich sindsdien steeds meer bekwaamd in het spelen van akoestische gitaar.

Esther Goverde zingt op dit moment ook in de succesvolle Nederlandstalige coverband Branding. Ooit begon ze als zangeres van First Steps. Een lange reeks bandjes volgde totdat de andere Esther haar tegenkwam in funk & soulformatie Booster.

Jochem van Abel was de keyboardplayer van Flexable, waar ook gitarist Marcel deel van uit maakte. Later trad hij veel op met salsabands Sason en Axioma. Daarnaast heeft hij ook in funk & soulbands Contagious en Booster gespeeld.

Esther Blaauw zong bijna 13 jaar in feestband Kinda Go Go, waarna ze de overstap maakte naar funk & soulformatie Booster. Samen met Jochem van Abel en Gerben Bootsma vormde ze daarnaast een paar jaar het trio Beau, dat in 2010 een cd uitbracht met eigen nummers (Beautiful).