Andor Kranenburg Fotografie

“”Het is mijn bedoeling om de kijker een beetje in het ongewisse te laten, zodat deze een eigen verhaal bij de beelden kan maken. “”

Sinds 2012 ben ik zelfstandig fotograaf  gevestigd op Haagweg 4. Mijn fotografie laat zich ruwweg onderverdelen in studio fotografie, Landschap & Natuur en geënsceneerde beelden met een schilderachtige en/of  filmisch karakter, met personages in natuurlijke setting. In mijn vrije werk streef ik naar mystieke, abstracte beelden die het onbewuste trachten te raken. De bedoeling is dan ook om de kijker in het ongewisse te laten, zodat deze een eigen verhaal bij de beelden kan maken zodat meerdere varianten mogelijk zijn.  Ik houd van gevoel in een foto, zacht licht, mist en de dromerige sfeer van de avond en nacht.

Daarnaast werk ik als fotograaf veel in opdracht van bedrijven en particulieren en zeker ook voor veel kunstenaars. Of het nu gaat om een bijzonder portret of het natuurgetrouw vastleggen van een kunstwerk, in goed overleg met de betrokkenen, maak ik er iets speciaals van. Laat U bijvoorbeeld dit jaar fotograferen door mij als een eigentijdse klassieker uit een schilderij of een film. Hierbij ligt Rembrandt, de Leidse meester, natuurlijk het meest voor de hand.

Haagweg 4A6
andor@andorkranenburg.nl
06-15551052
www.andorkranenburg.nl