Beste Gasten,
In verband met het Coronavirus gaan wij naar alle waarschijnlijkheid open op 1 juni 2020. Echter mogen wij in de maand juni max. 30 personen per tijdsblok laten reserveren. Wij zijn helemaal volgens de richtlijnen van de overheid ingericht. U kunt dan ook reserveren in de volgende blokken (of meerdere):

Koffie/thee
10:00-12:00 uur – Behalve zondag en maandag dan openen wij om 12:00 uur

Lunch
12:00-14:30 uur

Borrel/overige
14:30-17:00 uur

Diner
17:30 – 19:30 uur
19:30 – 21:30 uur

Borrel
21:30- 22:30 uur

Lukt het online niet meer te reserveren bel ons dan even zodat wij kunnen kijken of er een tafel vrij komt of dat er bij mooi weer nog plek op het terras is: 071-7370473. Het terras gaat niet op reservering. Dit kunt u wel de dag zelf telefonisch regelen met mooi weer.

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen.

Algemene richtlijnen voor de gasten:
– Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
– Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten
– Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.
– Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
– Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
– Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
– Was/ontsmet bij binnenkomst je handen
– Was na het toiletbezoek grondig je handen

VANWEGE HET CORONA VIRUS ZIJN WIJ GESLOTEN! KOOP HIER VOUCHERS OM ONS TE HELPEN!!
Gezondheid is het allerbelangrijkste en er komt een moment dat we dit met z’n allen overwinnen. We mogen trots zijn op alle initiatieven en alle helden die nu voor ons zorgen. Heb jij iemand om je heen die zorgt? Zet hem of haar dan extra in het zonnetje en verras hem of haar met een leuk avondje uit als we de crisis met elkaar te boven zijn gekomen!

Wij zijn nu gesloten, maar er komt weer een tijd van genieten om het leven te vieren.  Leidse Lente wil jullie bedanken voor alle steun die wij hebben mogen ontvangen, zodat wij er straks zijn om elkaar weer te ontmoeten en wij voor jullie kunnen zorgen.

Hieronder nog eens de mogelijkheden om ons te steunen of diegene die jij een warm hart toedraagt straks in het zonnetje te zetten. Zo helpen wij elkaar. Mocht u nog geen voucher hebben aangeschaft dan is dit uw kans.

Koop nu één (of meerdere) voucher(s)
Bijvoorbeeld een heerlijk 3-gangen diner voor €25,- t.w.v. €27,50 of 2 Leidse Lente Burgermenu’s (ook vegan optie) met een Leidse Lente biertje!

Maar à la carte is ook gewoon mogelijk met een gratis kopje koffie/thee na afloop.

Koop hier deze voucher!

Of deze heerlijk ANTI-CORONA COCKTAIL

– Een beetje extra kracht voor jou en mij
– Een beetje geluk voor iedereen
– Een beetje hoop voor ons allemaal
– En een schijfje vitamine C

2 cocktails voor slechts 15,00 incl. een portie bitterballen!

Koop hier deze voucher!

Maar je kunt ook kiezen voor onze LENTE SPECIALS

De lente is begonnen en wij bieden onze LENTE SPECIALS aan! Zoals ons LEIDS LENTE BIERTJE gebrouwen door Pronck, de overheerlijke LENTE BURGER, de virgin LENTE COCTAIL en wat dacht u van een potje LEIDSE LENTE THEE van het Klaverblad (groene thee met limoengras en bloemen).

Allemaal heerlijke producten die op jou staan te wachten. Deze waardebon is vrij te besteden en ontvang 20% Lente korting op de totaalbon.

Koop hier deze voucher!

Of kies voor de Cadeaubon (zie het icoon rechts onderin envelopje oranje)

Zodra de regels ivm met het corona het weer toelaten kunt u bij een reservering of arrangement van 10 of meer personen contact met ons op nemen via 071-7370473 of vul het contactformulier hier in.