ATELIERBEZOEK

Wilt u altijd al het atelier bezoeken van uw favoriete kunstenaar in de HGWG4? Een gids neemt u mee naar een aantal ateliers en stelt de kunstenaars en hun werk voor.

Rondleiding van 1 uur € 75,- per groep.

IN HET ATELIER VAN SPATULE’S ‘MAGNUM OPUS’

In deze wonderlijke wereld opgebouwd uit gerecyclede materialen geven machine’s, robots, kunst, en wetenschap elkaar een hand. Zijn atelier is een waar rariteitenkabinet van allerlei buitenissigheden. Zoals: een ideeën broedmachine, een reuzenspin als gevolg van klimaatverandering, levende hersenen op sterk water, en zelfs een sprekende robot met het geüploade brein van een wereldberoemde wetenschapper. 

Wat bij binnenkomst als eerste de aandacht trekt is een laboratorium met daarin borrelende potten met vreemde levensvormen waarvan één de argeloze bezoeker met onverstaanbaar gebrabbel lijkt aan te spreken. Verder is het afgeladen met oude apparaten en gedemonteerde onderdelen, her en der staan tientallen uit schroot opgebouwde figuren, waarvan Spatule overtuigd is dat ze op zekere dag tot leven zullen komen. 

Bent u geïnteresseerd in tijdreizen, spectaculaire medische doorbraken, eeuwige jeugd e.d. of wilt u weten wat deze man de afgelopen 7 jaar in zijn kelder heeft uitgespookt? Dan is dit uw kans! 

Spatule geeft rondleidingen voor groepjes mensen tot 10 personen (uiteraard conform de laatste richtlijnen). Een leerzame en inspirerende schoolexcursie, ook leuk als bedrijfsuitje of ‘verantwoord’ tussendoortje. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@galeriecafeleidselente.nl 

LOKAAL D01
INFO@GALERIECAFELEIDSELENTE.NL
06 3061 0086