VANWEGE HET CORONA VIRUS ZIJN WIJ GESLOTEN! KOOP HIER VOUCHERS OM ONS TE HELPEN!!
Gezondheid is het allerbelangrijkste en er komt een moment dat we dit met z’n allen overwinnen. We mogen trots zijn op alle initiatieven en alle helden die nu voor ons zorgen. Heb jij iemand om je heen die zorgt? Zet hem of haar dan extra in het zonnetje en verras hem of haar met een leuk avondje uit als we de crisis met elkaar te boven zijn gekomen!

Wij zijn nu gesloten, maar er komt weer een tijd van genieten om het leven te vieren.  Leidse Lente wil jullie bedanken voor alle steun die wij hebben mogen ontvangen, zodat wij er straks zijn om elkaar weer te ontmoeten en wij voor jullie kunnen zorgen.

Hieronder nog eens de mogelijkheden om ons te steunen of diegene die jij een warm hart toedraagt straks in het zonnetje te zetten. Zo helpen wij elkaar. Mocht u nog geen voucher hebben aangeschaft dan is dit uw kans.

Koop nu één (of meerdere) voucher(s)
Bijvoorbeeld een heerlijk 3-gangen diner voor €25,- t.w.v. €27,50 of 2 Leidse Lente Burgermenu’s (ook vegan optie) met een Leidse Lente biertje!

Maar à la carte is ook gewoon mogelijk met een gratis kopje koffie/thee na afloop.

Koop hier deze voucher!

Of deze heerlijk ANTI-CORONA COCKTAIL

– Een beetje echtra kracht voor jou en mij
– Een beetje geluk voor iedereen
– Een beetje hoop voor ons allemaal
– En een schijfje vitamine C

2 cocktails voor slechts 15,00 incl. een portie bitterballen!

Koop hier deze voucher!

Maar je kunt ook kiezen voor onze LENTE SPECIALS

De lente is begonnen en wij bieden onze LENTE SPECIALS aan! Zoals ons LEIDS LENTE BIERTJE gebrouwen door Pronck, de overheerlijke LENTE BURGER, de virgin LENTE COCTAIL en wat dacht u van een potje LEIDSE LENTE THEE van het Klaverblad (groene thee met limoengras en bloemen).

Allemaal heerlijke producten die op jou staan te wachten. Deze waardebon is vrij te besteden en ontvang 20% Lente korting op de totaalbon.

Koop hier deze voucher!