Kees Kranenburg

Zowel als kunstenaar, als in zijn rol van ontwikkelingsbegeleider spreekt zijn fascinatie voor de mens. In zijn beeldende kunsten ontstaan zo veelal doorleefde lijven en portretten – meestal in brons of steen.

In het ‘OntwikkelingsAtelier’ begeleidt Kees ook de ontwikkeling van mensen; individueel, in klein en in groot verband. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een individuele werksessie, maar ook om het vormen van een strategie of tactisch plan. Bij een teamcoaching leren mensen effectief samen te werken vanuit de kernkwaliteiten en doeltreffender te communiceren en te structureren.

In al zijn werk staat de focus op het ‘hier en nu’ centraal. Aandachtig waarnemend, verbinding makend en vanuit een meditatieve en ontspannen houding vormgevend, kunnen we betere keuzes maken en meer genieten. Kees helpt mensen in die beweging.

Kees Kranenburg is opgegroeid en geschoold in de muziek en gepromoveerd in de Natuurkunde aan de Universiteit Leiden in 1989. Daarnaast is hij gecertificeerd in procesbegeleiding (IAF, 2001) en de beeldende kunsten (VABK, 2013). Hij werkt sinds 2011 in het kunstcentrum Haagweg 4, waar hij ook zijn cursussen beeldhouwen geeft en mensen begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling.

http://www.ontwikkelingsatelier.nl/team/kees-kranenburg