Wanneer:
oktober 14, 2018 @ 15:30 – 17:30
2018-10-14T15:30:00+02:00
2018-10-14T17:30:00+02:00
Waar:
Galerie Café Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden
Nederland
Kosten:
15,25
Leidse Lente presenteert “The Six String Sessions” van Joris Lutz @ Galerie Café Leidse Lente | Leiden | Zuid-Holland | Nederland

Leidse Lente presenteert: “The Six String Sessions” van Joris Lutz

Een must see voor gitaarliefhebbers: op zondag 14 oktober komt Joris Lutz met zijn succesvolle gitarenprogramma “The Six String Sessions” naar Leidse Lente. In een Six String Session ontvangt Joris Lutz bekende Nederlandse gitaristen die vertellen over hun passie, hun favoriete rifje, bijzondere optredens en ervaringen. En uiteraard wordt er gitaar gespeeld, veel gitaar gespeeld!

In de inmiddels meer dan 20 Six String Sessions ontving Joris – sinds hij in 2015 in theater Walhalla in Rotterdam begon – bekende Nederlandse gitaarhelden als Harry Sacksioni, Jan Akkerman, Douwe Bob en Spike met wie hij samen met zijn band speelt en improviseert. Door de verschillende gasten is een show nooit hetzelfde. De persoonlijke touch van zowel gastheer Joris als zijn gasten garandeert altijd een fris en origineel programma.

Op 14 oktober ontvangt Joris Lutz singer-songwriter Marcel de Groot, bekend van onder andere zijn programma’s Manen Kweken, Open Boek en Solo. Hij speelde samen met Maarten van Roozendaal en Egon Kracht. Dat het zal swingen is wel zeker. Daarnaast komt Leif de Leeuw. Leif is al jong begonnen en won al 2x de Sena Young Talent Award voor gitaar. Hij speelt af en toe met Jan Akkerman, Anton Goudsmit, Ruben Hoeke en Leendert Haaksma. Hij heeft al heel jong de ‘blues’ in al z’n vezels en hij zal dan ook veel gave nummers spelen van o.a. The Allman Brothers Band en Johnny Winter.

Ben jij een echte gitaarliefhebber? Zorg dan dat je dit unieke evenement niet mist! De Six String Session begint om 15.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Wees er snel bij, er is maar plek voor 100 bezoekers!

 

Bestel nu jouw ticket! https://secure.tix4all.nl/tickets/the-six-string-sessions/ticket