Wanneer:
april 12, 2019 @ 21:00 – 23:00
2019-04-12T21:00:00+02:00
2019-04-12T23:00:00+02:00

Sinds een aantal jaren is Trash Bluesrockband, die oorspronkelijk uit Leiden komt, enthousiast bezig met muziek. Het veelvuldig en met plezier oefenen blijkt vruchten af te werpen. Er wordt regelmatig opgetreden, voornamelijk in het westen van het land (zie ook de agenda op deze website), en het publiek waardeert de muziek die Trash Bluesrockband op de bühne brengt.

Speelde de band in de jaren 60 en 70 vooral nummers van o.a. John Mayall, Cuby en de Blizzards en Fleetwood Mac, nu speelt de band bewerkingen van nummers van onder meer The Doors, Eric Clapton, Chris Rea en Ten Years After. Maar ook steeds meer eigen nummers! Nog vóór de zomer zal, na twee eerdere CD’s, een nieuwe CD verschijnen met uitsluitend eigen werk! De laatste CD “Movin’ on” dateert van 2018 en was regelmatig te horen bij een aantal lokale radiozenders. Via de website trashbluesrockband.nl is de CD “Movin’ on” te beluisteren en een film- en geluidsfragment te zien en te horen van de opname van één van de nummers op deze CD.

Trash Bluesrockband ging in 1974 uit elkaar en kwam na 40 jaar weer bij elkaar en bestaat – op de bassist na – nog steeds uit dezelfde personen:Gerben Rijpma – zang, Jarco Hekman – leadgitaar, Jacques Haasbeek – toetsen, Cok Martijn – basgitaar en Adriaan Wirtz op drums. Emile  Bellaard vervult allerlei diensten t.b.v. de band en ondersteunt waar nodig. Als het aan de bandleden ligt zal de muziek van Trash bluesrockband nog veel te horen zijn; optredens en een nieuwe CD liggen in het verschiet.